a
  >  Cum plătesc

Cum plătesc

Plata produselor se poate face:

RAMBURS (până la 700 lei). În această perioadă, se recomandă evitarea contactului cu bancnotele. Modalitatea de plata ramburs permite achitarea comenzii in numerar, in momentul livrarii, catre reprezentantul curierului. In acest caz, este indicat ca in ziua primirii coletului sa aveti pregatita suma integrala aferenta produselor comandate.

In avans, CU CARDUL (recomandat). Urmand pasii din cosul de comanda, selectati plata online; veti fi astfel redirectionati catre pagina securizata Mobilpay.ro unde veti completa datele de card si de contact. Tranzactia va fi procesata de Mobilpay, compania prin care se realizeaza cele mai multe plati online in Romania. In cazul in care comanda nu se finalizeaza, sau unul din produsele comandate nu este pe stoc, va garantam returnarea banilor.

In avans, prin TRANSFER BANCAR / ordin de plata. Plata comenzii se va face catre SC ATELIER MAMI SI LEAH SRL in contul RO07INGB0000999905822822 deschis la ING Bank. La detalii transfer se va menționa numărul comenzii.