a
  >  Termeni și condiții generale

Termeni și condiții generale

Cine suntem

Site-ul www.mamisileah.ro este proprietatea SC Atelier Mami și Leah SRL cu sediul social in Brașov, Bld. Mihail Kogălniceanu, nr.11, capital social 200 lei, inregistrata la Registrul Comerţului sub nr. J08/798/2016, C.U.I: RO35922704, denumita in cele ce urmeaza MamisiLeah.ro și Vânzător.

Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor de utilizare. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila.

Informatii despre produse

MamisiLeah.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

Unele materiale textile imprimate pot să difere în realitate, datorită schimbării frecvente ale acestora de către producător.

Dimensiunile afișate sunt aproximative.

Mami & Leah nu poate fi facuta raspunzatoare de nici un fel de defect ce poate aparea din cauza procesului de curatare/spalare.

Comenzi 

Comanda minimă este de 50 lei. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi suportate de către client. Comenzile cu valoare mai mare de 350 ron beneficiază de transport gratuit.

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare, sau pe adresa de email a clientului. Comenzile se livrează în cel mult 7 zile lucrătoare.

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si ATELIER MAMI ȘI LEAH SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca ATELIER MAMI ȘI LEAH SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

ATELIER MAMI ȘI LEAH SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

Livrare 

Livrarea se realizeaza in 3-5 zile lucrătoare din momentul confirmarii comenzii de catre Mamisileah.ro ,prin intermediul serviciului de curierat rapid, Fan Courier, dupa confirmarea comenzii.

Livrarile se fac doar in zilele lucratoare de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 18:00 si sambata la cerere.

Taxa de transport Fan Courier pentru localitățile principale este de 20 RON. Transportul este gratuit pentru comenzile ce depășesc valoarea de 300 lei. Click aici pentru a vedea lista localităților fără km suplimentari.

Costul transportului este afisat atat in ultimul pas din procesul de efectuare a comenzii cat si pe factura proforma.

Comenzi internaționale

Comenzile plasate pe site-ul nostru pot fi livrate si international, prin DPD curier rapid. Pentru toate comenzile internationale plata se face in avans cu cardul. Mai jos este lista detaliata a costurilor de livrare, calculate pentru un colet de maxim 5 kg. Termenul standard de livrare DPD este de 3-7 zile lucrătoare.

Slovacia –150 lei
Austria, Germania, Italia –75 lei
Croatia, Danemarca, Estonia, Luxembourg Slovenia, Letonia, Lituania –175 lei
Belgia, Cehia, Franta, Olanda, Spania –100 lei
Finlanda, Portugalia, Suedia – 210 lei
Grecia, Bulgaria, Ungaria, Polonia – 60 lei

Plata

Plata produselor se poate face:

RAMBURS (până la 700 lei). Modalitatea de plata ramburs permite achitarea comenzii in numerar, in momentul livrarii, catre reprezentantul curierului. In acest caz, este indicat ca in ziua primirii coletului sa aveti pregatita suma integrala aferenta produselor comandate.

In avans, CU CARDUL (recomandat). Urmand pasii din cosul de comanda, selectati plata online; veti fi astfel redirectionati catre pagina securizata Mobilpay.ro unde veti completa datele de card si de contact. Tranzactia va fi procesata de Mobilpay, compania prin care se realizeaza cele mai multe plati online in Romania. In cazul in care comanda nu se finalizeaza, sau unul din produsele comandate nu este pe stoc, va garantam returnarea banilor.

In avans, prin TRANSFER BANCAR / ordin de plata. Plata comenzii se va face catre SC ATELIER MAMI SI LEAH SRL in contul RO07INGB0000999905822822 deschis la ING Bank. La detalii transfer se va menționa numărul comenzii.

Politica de retur

Cumparatorul are dreptul sa renunte la produsele achizitionate de pe Site, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, conform prevederilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Cumparatorul va putea solicita schimbarea produsului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care a intrat in posesia fizica a produsului. In cazul solicitarii unui produs care este mai scump, Cumparatorul va achita diferenta de pret. In cazul solicitarii unui produs mai ieftin, diferenta de pret nu va fi returnata. In toate cazurile returnarii sau inlocuirii produselor, costurile de transport pentru returnare sau inlocuire vor fi suportate de catre Cumpărător. In cazul in care a fost trimis un produs diferit fata de cel comandat sau cu alte specificatii (marime diferita, culoare diferita etc.), taxele de transport vor fi suportate de Vanzator.

Daca Cumparatorul doreste restituirea sumei achitate pentru unul sau mai multe produse, Vanzatorul va efectua transferul sumelor in contul specificat pe adresa de email mamisileah@gmail.com, numai dupa primirea produsului / produselor de la Cumparator, in termen de 14 zile calendaristice. Vanzatorul va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Cumparatorul a returnat produsul cumparat initial.

Renuntarea la cumpararea unui produs sau inlocuirea acestuia se va face in cel mult 30 de zile de la retur si in urmatoarele conditii:

1. Starea produselor trebuie sa fie la fel, sa nu prezinte urme de uzura;

2. Produsul trebuie trimis impreuna cu toate etichetele si accesoriile aferente si intacte, in starea in care au fost expediate de catre Vanzator (ex: etichetele sa nu fie rupte sau taiate, produsul sa nu fie folosit, spalat etc.).

3. In caz contrar, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul sau de a percepe o taxa pentru aducerea produselor la stare de vandabilitate;

4. Din motive de igienă, măștile din bumbac non-medicale nu se pot returna.

Cumparatorul are dreptul sa opteze o singura data pentru returnarea sau inlocuirea unui produs. Renuntarea la cumparare in mod repetat va fi considerata abuz iar Vanzatorul are dreptul sa blocheze cu efect imediat, temporar sau permanent, accesul la contul implicat in abuz.

Toate imaginile produselor prezentate pe site au caracter orientativ.

Produsele personalizate la cerere conform comenzii realizate de client, sunt exceptate de la dreptul de retur/retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale.

Inregistrarea ca membru

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.
Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Politica de confidentialitate

www.mamisileah.ro utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate si procesate conform prevederilor legale in vigoare. Toate materialele si informatiile personale trimise catre website, prin e-mail sau prin intermediul site-ului, vor fi considerate confidentiale.

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ATELIER MAMI SI LEAH SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Sunteti obligat sa furnizati datele din formularul de comanda, acestea fiind necesare facturarii si livrarii comenzii. Refuzul dvs. determina neonorarea comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, pe adresa mamisileah@gmail.com.

Copyright

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

1. Intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.

2. Deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.

3. Informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.

4. Posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.

5. Neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).

6. Continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

1. Produsul comandat nu este pe stoc

2. Identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.